Over ons

Wie zijn wij

Over Abdulkadir

KVK 86772570 izilektra starter onderneming

Abdulkadir Izidogru

Eigenaar Izilektra

In juni 2022 is Izilektra opgericht. Mijn verhaal begint met een duidelijk doel voor ogen. Het actief betrokken blijven in het bedrijfsleven, naast het vervullen van mijn rol als docent elektrotechniek.

Het viel mij op dat veel docenten die al lange tijd voor de klas staan onderwijs aanbieden met kennis die niet langer up-to-date is met de snel veranderende wereld om ons heen. Als hybride docent is het mijn doel om de opgedane kennis uit de praktijk mee te nemen mijn klaslokaal in om zo de monteurs en installateurs van morgen op te leiden met de meest relevante en actuele kennis.

Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en ben bereid mij aan te passen aan de steeds veranderende behoeften van studenten en het bedrijfsleven. Met de diensten die ik aanbied vinden we altijd een oplossing die perfect aansluit op jouw behoeften. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op.

Izilektra
Izilektra
4 Google recensies
Asim Izidogru
Asim Izidogru
22 September 2023
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Izilektra en de samenwerking. Het hele proces verliep vlekkeloos. Izilektra heeft de lampen in mijn kapperszaak perfect opgehangen, wat mijn zaak een prachtige uitstraling heeft gegeven. Bedankt voor de geweldige service!
Suleyman Saribas
Suleyman Saribas
22 September 2023
Goed afgeleverde werk, alles zoals afgesproken en duidelijke communicatie. Dank voor alles 👍🏼🙏
Ahmet Dogan
Ahmet Dogan
22 September 2023
Vakkundig geholpen met de elektra van ons bedrijfspand. Er wordt goed met je meegedacht naar een maatwerkoplossing.

Izilektra

Denk anders denk izi

Meer weten?

Geïnteresseerd of gewoon even kennis maken?
Neem gerust contact met ons op en wie weet kan dit het begin zijn van een fijne samenwerking.