Consultancy

leren · ontwikkelen · doceren

Portfolio

Consultancy

Izilektra

Meerwaarde van izilektra

Als hybride docent heb ik het unieke voordeel dat ik de realiteit van de praktijk direct kan integreren in mijn lessen, waardoor studenten worden opgeleid met actuele kennis en materialen die in de hedendaagse professionele omgeving worden toegepast. Hierdoor zijn ze optimaal voorbereid om succesvol te zijn in de snel veranderende wereld van de elektrotechniek.

Als ervaren docent elektrotechniek met een passie voor onderwijsontwikkeling, bied ik consultancydiensten aan binnen de elektrotechnische sector. Met expertise in kabelberekeningen (NEN1010/NEN4010), lichtberekeningen (DIALux), AutoCAD/StabiCAD en nog veel meer onderwerpen zorg ik ervoor dat studenten na het behalen van een diploma als vakbekwaam de schoolbanken verlaten.

In samenwerking met onderwijsinstellingen en trainingscentra ontwikkel ik hoogwaardig lesmateriaal en curriculum voor elektrotechnische opleidingen, met als doel studenten optimaal voor te bereiden op een succesvolle carrière in de elektrotechniek.

Kabelberekeningen zijn cruciaal om elektrische installaties veilig en betrouwbaar te maken. Mijn lessen zorgen ervoor dat studenten E-installaties ontwerpen die voldoen aan voorschriften en normen. Met DIALux help ik studenten bij nauwkeurige lichtberekeningen voor optimale verlichtingsoplossingen. Met mijn expertise in AutoCAD en StabiCAD begeleid ik studenten bij het maken van elektrotechnische tekeningen zoals dit in de praktijk word gebruikt. Dit zorgt ervoor dat zij voorbereidt over gaan naar de professionele werkomgevingen en directe productief zullen zijn na het behalen van een diploma.

Dit is slechts een deel van mijn expertise. Ik ben vastbesloten om mijn kennis te delen en anderen te helpen slagen.

Consultancy

Potlood hamer passer achtergrond structuur Izilektra
Video afspelen

Izilektra

Denk anders denk izi

Meer weten?

Geïnteresseerd of gewoon even kennis maken?
Neem gerust contact met ons op en wie weet kan dit het begin zijn van een fijne samenwerking.