Installatie

Elektra · Domotica · Camera

Portfolio

Installatie

Izilektra

Meerwaarde van izilektra

Bij izilektra draait alles om het bieden van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen. Ons streven naar innovatie, veiligheid en betrouwbaarheid vormt de kern van ons werk en we gaan altijd een stap verder om aan uw verwachtingen te voldoen. Binnen onze brede aanbod aan installatie diensten zijn wij altijd inzetbaar voor de uitdaging die u heeft.

Of het nu gaat om het installeren van nieuwe stopcontacten, het vervangen van verouderde bedrading of het uitbreiden van uw meterkast wij staat voor u klaar. Wij zorgen voor een veilige installaties die altijd voldoet aan de laatst geldende normen. Dit bereiken we door voortdurend bijscholing en trainingen te volgen.

Ook zijn wij inzetbaar voor zwakstroomsystemen voor diverse toepassingen, zoals (camera) beveiliging en (intercom) communicatie systemen. 

Of maak uw leven eenvoudiger en comfortabeler met een domotica systeem. Wij automatiseren uw verlichting, verwarming, beveiliging, rolluik, rolgordijn en nog veel meer. En bedien uw woning of kantoor met gemak via uw smartphone.

Wij streven ernaar om altijd een dienst te bieden die aansluit op uw behoeften. Wij zijn er om u te helpen. Als u geïnteresseerd bent en meer wilt weten over wat we voor u kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en de perfecte elektrotechnische oplossing voor u te vinden.

Izilektra

Denk anders denk izi

Meer weten?

Geïnteresseerd of gewoon even kennis maken?
Neem gerust contact met ons op en wie weet kan dit het begin zijn van een fijne samenwerking.