Contact

Laten we samenwerken

onze missie

In de toekomst zouden wij graag nog meer samenwerkingen aan willen gaan met bedrijven, scholen en organisaties om de theoretische en praktische kennis te delen met studenten, cursisten en bedrijven. Hiermee willen wij de partner zijn die op een heel unique en effectief manier de juiste kennis weet te verzamelen en deze te delen met de monteurs en installateurs van morgen!

Onze visie

Wij geloven erin dat onderwijzers die jarenlang voor de klas staan onvoldoende meekrijgen van wat er op de arbeidsmarkt afspeelt. Om deze reden willen wij in hybridevorm onze praktische kennis ontwikkelen en opbouwen om deze in het vervolg als maatwerkoplossingen te delen met de monteurs en installateurs van morgen.

Izilektra

denk anders denk izi

Hier kan een prachtige samenwerking starten

Hebben wij je interesse gewekt in één van onze diensten? Dit kan het begin zijn van een fijne samenwerking met de partij die alles voor je kan betekenen op het gebied van consultancy, installatie en engineering.

1
Jaren ervaring
1
Klanten
1
Afgeronde projecten

Contactformulier

Reactie binnen 24 uur

Opzoek naar een betrouwbare partner? Zoek dan niet verder en vul onderstaande formulier in. Laat uw contactgegevens achter en één van onze professionals neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Meestal al binnen 24 uur!

  Terugbelverzoek

  Reactie binnen 12 uur

  Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eerst even sparren? Vul dan onderstaande terugbelverzoek formulier in en u wordt binnen 12 uur gebeld!

   Deze bedrijven waren u voor

   wacht niet langer en ga de samenwerking aan

   Bedrijfsgegevens

   Bankgegevens

   Contactgegevens